Gratis verzending vanaf 75,00 EUR - persoonlijke levering in de regio Maaseik - Dilsen-Stokkem - Maasmechelen

Verzenden / retourneren / ruilen


Verzending

Wanneer wordt mijn pakket verzonden en geleverd?

Natuurlijk wil  jij je aankoop zo snel mogelijk ontvangen. Daarom doen wij ons uiterste best om je pakketje zo snel mogelijk te verzenden.

Bestel je op werkdagen voor 14:00 uur, dan wordt je bestelling dezelfde dag verstuurd.

In de meeste gevallen heb jij je items de volgende dag al in huis.

Bestellingen op vrijdagnamiddag na 14:00 uur worden pas op maandag verzonden.

Bij bestellingen uit Nederland kan de levering 2 tot 3 werkdagen in beslag nemen.

Soms duurt de levering van een pakketje wat langer. Dit is meestal te wijten aan drukte bij de pakketdiensten. Heb jij je pakketje na 3 werkdagen nog niet in huis? Gelieve dan zo snel mogelijk contact met ons op te nemen! 

Krijg ik een track & trace code om mijn pakket te volgen?

Wanneer je pakket verzonden is ontvang je een mail met de bijhorende track & trace code. Hiermee kan je de status van je pakket makkelijk opvolgen.

Heb je geen mail aangekregen? Controleer dan zeker je spamfolder of kijk in je account de correctheid van je emailadres na.

 

Retourneren en ruilen

Retourneren

Heb je bestelling ontvangen maar voldoen de items niet aan je verwachtingen of passen ze niet zoals het hoort? Dit kan helaas gebeuren.

Bij je bestelling heb je een retourformulier/herroepingsformulier ontvangen. Vul dit formulier nauwkeurig in en voeg het bij je terugzending. Dit is van belang voor de verwerking van je retour.

Je hebt 14 dagen (vanaf ontvangst van je bestelling) de tijd om je bestelling terug sturen naar het retouradres, zoals vermeld op het formulier.

Van zodra we jouw retour ontvangen hebben, gaan we na of deze aan de retourvoorwaarden voldoet. Hierna krijg je het bedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. 

 Retourvoorwaarden

We vragen je om de volgende voorwaarden te respecteren:
  • De producten/kleding/schoenen dienen in oorspronkelijke staat te zijn. Dit wil zeggen niet gewassen, gedragen en onbeschadigd.
  • Het artikel moet voorzien zijn van de originele labels.
  • De items dienen in de originele verpakking (hetzij een degelijke verpakking) terug gestuurd te worden.
  • Sale items mogen helaas NIET geretourneerd of geruild worden! 
  • Retourkosten zijn voor rekening van de consument
  • Het retourneren van je bestelling is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Je kan je pakket daarom best retour zenden met een trackingcode van, zodat je een bewijs van verzending hebt!        
                                                                                                        

Ruilen

Past het item toch niet zoals je zou willen? Dan kan je het item ruilen voor een andere maat.

Je hebt opnieuw 14 werkdagen om je order te retourneren met hierbij het ingevulde retourformulier. Geef hierop aan voor welke maat je wilt ruilen. Wanneer we jouw retour ontvangen, sturen wij je het item in de gewenste maat op.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. De kosten voor de verzending van het nieuwe item nemen wij voor onze rekening. Indien we jouw maat niet meer op voorraad hebben, storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug op jouw rekening.

Bestelde items kunnen helaas niet worden omgeruild voor een ander item.

Wil je graag een ander item bestellen, kan je best jouw aankoop retour te sturen. Wanneer jouw retour voldoet aan de voorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Je kunt voor het item dat je wilt ontvangen zelf een nieuwe bestelling plaatsen in onze shop.